Onze dekreutjes

Onze dekreutjes leven gewoon bij ons in huis. Zitten ook bij ons op de bank en delen net als andere honden gewoon mee in ons leven. Nee geen schuurtje voor onze kereltes en onze andere hondjes. Nee dan had je er niet aan moeten beginnen denken wij. Ze geven ons en vele andere gezonde pups. Ja ze mogen ook andere gezonde teefjes dekken. Soms hele grote nesten van wel 7 pups. De naam dekreu betekend bij ons niet dat ze maar in een klein hokje moeten leven in een schuur of zo nee ze horen bij ons. Als ze oud zijn en niet meer kunnen dekken dan blijven ze ook tot hun dood bij ons. Ook de kereltjes horen bij de famillie. Natuurlijk is het voor hun niet elke dag feest en word er wel rekening gehouden met hun gezondheid. Zo geniet Big Boss hier lekker van zijn oude dag.

Mocht u wat willen weten over onze dekreutjes, wilt u weten hoe het in het werk gaat of wilt u een teefje laten dekken kunt u ons altijd mailen op marjantje@kpnplanet.nl

Benji onze eerste reutje. Een geweldig kereltje met een superkarakter. Gekocht van een goede fokker die met stamboom fokte maar waar Benji een zogenaamd tussennestje was. Geeft hele mooie en gezonde pups. Waaronder ook kleine pups.
Mickey. Ons reutje wat helemaal uit polen komt. Gelukkig niet in één of andere kofferbak maar officieel. (heeft ook een stamboom) Geeft net als Benji mooie gezonde pups en ook hele kleine. Zijn kleinste dochter weegt nu als volwassen dametje 1kg.
Calimero, zoon van Benji. Is een heel klein reutje maar met grote inzet. Zelfs een teefje die stukken groter is dan hij dekt hij zonder enige hulp. Een klein ventje met een geweldig karakter. Net als zijn pa al een keer zeven pups gegeven.
Onze Big Boss,alias Ricardo. Wij gingen voor een dekking maar kwamen terug met deze geweldige, al wat oudere vent. Heeft ons enkele leuke pups gegeven maar geniet nu lekker van zijn oude dag. Een geweldig speels en lief ventje die iedereen leuk vind.
Sombrero behoorde vele jaren toe aan iemand anders. Wij waren helemaal weg van hem en hadden toen al gezegd dat wij hem over wilden nemen als ze hem ooit weg deed. Nu jaren later is hij onze kanjer. Wij zijn heel blij dat ze ons als eerste verteld heeft dat hij verkocht werd.
Sombrero zijn pups. Een mooi teefje en reutje. Het reutje is nog beschikbaar mocht u belangstelling hebben.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Angela | Antwoord 27.07.2016 18:56

wij hebben ook honden van sombrero en ik was benieuwd naar hem vroeg me af hoelang jullie hem hebben want onder u foto stond hij was vele jaren van iemand ander

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

17.10 | 18:40

Wij zouden graag een nubische geit aanschaffen als gezelschap voor ons en onze 2 dwerggeitjes van een half jaar oud..hebben jullie nog jonge geiten?

...
20.04 | 09:36

Hoi Stefanie, wij hebben wel onthoornde geiten. Mocht u een geit in uw tuin laten lopen kijk dan wel eerst of er geen giftige planten staan.

...
05.04 | 22:34

Beste, wij zijn opzoek naar een hoornloos geitje om vrij in de tuin bij ons te lopen. Kan iemand mij helpen waar ik zo eentje kan kopen?
Grt Stefanie

...
04.04 | 21:01

Hallo Mandy,
Ik had uw vraag niet gezien. Excuses voor de late reactie. Ja wat u vraagt kan heel goed.
Met vriendelijke groet,
Marian

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE